Kunstrijverenigingen

De sport kunstschaatsen wordt volop beoefend in Eindhoven. De kunstschaatsers trainen en spelen wedstrijden in de overdekte ijsbaan van IJssportcentrum Eindhoven. Deze sport wordt op verschillende manieren beoefend. Zo worden er sprongen, pirouetten en pascombinaties gemaakt als solist, maar ook in koppels. Daarnaast zijn er de disciplines ijsdansen en synchroonschaatsen die bij verschillende verenigingen beoefend worden.

KNSB

Als lid van de KNSB kan je in het hele land terecht. Er worden diverse wedstrijden georganiseerd en er zijn veel trainingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je het magazine Schaatsen op de mat en krijg je diverse kortingen op schaatsartikelen.

> Lees meer over een KNSB lidmaatschap

Schaatsschool Kids on Ice

Kids on Ice is een spectaculaire kunstschaats show. Gehuld in prachtige kostuums glijden ruim 200 kinderen sierlijk over het ijs. De show wordt ondersteund door prachtige muziek en lichteffecten waardoor de schaatsers nog beter tot hun recht komen. Heb jij altijd al wil eens willen schaatsen in de mooiste kostuums, midden in een groot stadion? Ben je 4 tot en met 10 jaar oud? Meld je dan aan bij de Kids on Ice Schaatsschool.

> Lees meer over Kids on Ice

Figure Skating Academy the Netherlands

Bij Figure Skating Academy the Netherlands zijn zowel beginners als gevorderden welkom. Er wordt onderscheid gemaakt tussen diplomaschaatsers en gevorderde wedstrijdrijders. Kinderen worden al vanaf 4 jaar oud als lid toegelaten. Als lid beland je in een bekwaam team van kunstrijders en trainers, wat wil je nog meer?

> Lees meer over Figure Skating Academy the Netherlands

 

Feedback